0705 - 54 68 15robert_matajzik@hotmail.com

Möbelrenovering i Kristianstad och Lund

Möbelrenovering i Kristianstad och Lund

Är du intresserad av att få hjälp med möbelrenovering och bor i Kristianstad eller Lund med omnejd? I så fall har du kommit helt rätt. Vi på RM Möbel & Antik har många års erfarenhet av att renovera möbler. Vi arbetar noggrant och kvalitativt, samtidigt som vi alltid försöker att arbeta så effektivt som det bara är möjligt. När vi genomför de uppdrag som vi har åtagit oss, så ser vi alltid till att arbeta enligt de förutsättningar, behov och önskemål, som den aktuella kunden har. Våra kunder är nämligen oerhört betydelsefulla för oss och vi strävar efter att erbjuda så god kundservice som möjligt. Vi är experter på möbelrenovering och om du bor i Kristianstad, Lund eller i någon annan stad eller ort, så är vårt företag ett mycket bra val.

Vore detta någonting för dig?

Om våra tjänster tilltalar dig och om du vill ha vår hjälp, så ser vi verkligen fram emot att höra från dig. Vi vill kunna hjälpa så många som möjligt med möbelrenovering. Vi ser till att du får möbler, som ser ut som om de vore nya. Med hjälp av oss blir det enkelt och prisvärt att få hjälp med renovering av möbler.

Begär en offert

Om du vill, så kan du begära en offert för presumtiva tjänster inom möbelrenovering. Fördelen med detta är att du i lugn och ro kan fundera över, om våra tjänster vore någonting för dig eller ej. Alla offerter är självfallet fullständigt kostnadsfria här hos oss på RM Möbel & Antik.

Våra övriga tjänster

Förutom möbeltapetsering och möbelrenovering, så erbjuder vi även andra tjänster, såsom rottingflätning, målning och fönsterrenovering. Hör av dig till oss på RM Möbel & Antik, om du vill ha mer information kring våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig.